KABOOKI-mini KABOOKI

KABOOKI mini

KABOOKI mini er en ny del af KABOOKI brandets univers, hvor vi giver forældre til børn i 1-8-års-alderen mulighed for at købe kvalitetsovertøj til en super god pris.

Cirkulært børnetøj

I KABOOKI mini-kolletionen har vi nøje udvalgt materialer med god holdbarhed og vandtætte kvaliteter, og så har vi kombineret dem med et virkelig fint og lækkert design. Designet er samtidig enkelt og afdæmpet i farverne, så flyverdragterne, vinterjakkerne og skibukserne kan bruges igen og igen.

Inden i alt KABOOKI overtøj er der en label med teksten ”RE-USE ME” sammen med en sød lille grafik, der forestiller noget tøj, der bliver givet videre. På den måde opfordrer vi til, at tøjet holdes i cirkulation – altså at det bliver givet videre til yngre søskende, solgt brugt, eller måske givet til den lokale genbrugsbutik. Vi ønsker, at så mange børn som muligt får glæde af vores overtøj. Den mission kan kun lykkes, når man kombinerer holdbare materialer med et fint og klassisk design. Vi synes selv, at vi har ramt det ret godt.

KABOOKI universet

KABOOKI er en dansk virksomhed, der i over 30 år har designet, produceret og distribueret kvalitetsbørnetøj på licens fra LEGO Gruppen. Det er vi stolte af! De seneste år har vi udvidet butikken og brugt de mange års erfaring til at skabe KABOOKI universet. KABOOKI er det enkle og universelle tøj til en travl hverdag. Tøjet er lavet i et minimalistisk, klassisk design, og så har vi valgt materialer i rigtig god kvalitet, så tøj og overtøj kan bruges i flere sæsoner.

Vil du inspireres? Så skal du hoppe ind på Instagram og følge os i vores hyggelige, skægge onlineunivers. På Instragram-profilen @kabookiwebshop præsenterer vi masser af nyheder fra LEGO og KABOOKI brandet, fortæller om udsalg og andre gode tilbud i webshoppen, og så krydrer vi gerne med nogle fede konkurrencer. Vi håber, at du vil følge med!